Aktualno

Začasna ukinitev podzemne zbiralnice na Dalmatinovi cesti

Uporabnike podzemnih zbiralnic obveščamo, da bomo  v petek, 30. marca 2018,  zbiranje odpadkov s podzemno zbiralnico na Dalmatinovi cesti začasno ukinili.

Začela se bo namreč obnova Dalmatinove ceste, v času gradbenih del, ki bodo potekala predvidoma do 30. junija 2018, pa odlaganje odpadkov v podzemno zbiralnico na tej lokaciji ne bo možno. V tem času svoje odpadke (embalažo, steklo, papir, biološke in mešane komunalne odpadke) lahko odlagate v podzemni zbiralnici na Miklošičevi cesti 7 in Miklošičevi cesti 20 (lokacija podzemnic je označena na spodnji fotografiji).

Če potrebujete dodatne informacije, nas lahko pokličete ali nam pišete v Center za podporo in pomoč uporabnikom na telefonsko številko 01 477 96 00 ali e-naslov snagalj@snaga.si.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n