Aktualno

Ukinitev bančnih računov

Obveščamo vas, da bo družba JP VOKA SNAGA d.o.o. v začetku septembra 2020 ukinila bančna računa (IBAN-a), in sicer IBAN SI56 0292 4002 0286 671, odprt pri Novi Ljubljanski banki, d.d. in IBAN SI56 0510 0801 0486 080, odprt pri Abanki, d.d., ki ju je družba začasno zadržala po pripojitvi družbe SNAGA, d.o.o. k družbi JP VODOVOD-KANALIZACIJA, d.o.o.

Pri obeh navedenih bankah ostajata aktivna bančna računa (IBAN-a): IBAN SI56 0292 2026 1630 723 (pri Novi Ljubljanski banki, d.d.) in IBAN SI56 0510 0801 4786 187 (pri Abanki, d.d.).

Uporabnike prosimo, da račune za storitve družbe JP VOKA SNAGA d.o.o. poravnate na bančni račun (IBAN), ki je naveden na priloženem plačilnem nalogu oziroma na enega izmed bančnih računov (IBAN-ov), ki so navedeni v glavi računa.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n