Aktualno

Spoznajte model vodonosnika Ljubljanskega polja

Ob 22. marcu, svetovnem dnevu voda, ki letos širi zavedanje, da se tudi odgovori na izzive, s katerimi se srečujemo na področju voda, skrivajo v naravi, vas v soboto, 24. marca 2018, ob 10. uri vabimo na dogodek Narava za vodo, s katerim želimo ozaveščati, da je pitna voda skupna odgovornost vseh in da lahko z majhnimi sprememabmi svojega vedenja v smeri zelenih, okolju prijaznih praks naredimo veliko dobrega tudi za kakovost pitne in podzemne vode.

Na dogodku vam bomo poleg dejavnosti in delovanja družbe ter sistemov, ki ju opravljamo, predstavili tudi zanimiv učni model vodonosnika Ljubljanskega polja, ki vam bo na razumljiv način prikazal razmere v vodonosnih plasteh, kjer se zadržuje podzemna voda, ki je vir pitne vode v Ljubljani. S pomočjo modela boste na nazoren način spoznali osnovne fizikalne pojave v vodonosnih plasteh, povezavo med površinsko in podzemno vodo, vpliv črpanja in vpliv človekovega delovanja na kakovost podzemne vode.

Dogodek bo potekal v Vodarni Kleče, Saveljska cesta 1, 1000 Ljubljana. Zaradi lažje organizacije prijave na dogodek sprejemamo na e-naslovu voka@vo-ka.si, in sicer do petka, 23. marca 2018 do 12. ure.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n