Aktualno

Pridružili smo se Skupnosti naravnih parkov Slovenije

Danes v Krajinskem parku Ljubljansko barje poteka srečanje zaposlenih v zavarovanih območjih narave. Ob tej priložnosti smo podpisali dogovor o pridružitvi Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib Skupnosti naravnih parkov Slovenije.

Skupnosti naravnih parkov Slovenije je bila ustanovljena leta 2011 zaradi potrebe po tesnejšem in bolj organiziranem sodelovanju zmed zavarovanimi območji. Njihovo upravljanje prinaša številne izzive, zato se je enajst takratnih zavarovanih območij zavezalo k medsebojni podpori in sodelovanju ter podpisalo dogovor o ustanovitvi Skupnosti.
Skupnost trenutno združuje 14 članov, saj sta se ji danes pridružila nova člana: Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib ter Krajinski park Debeli rtič.

Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib
Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib (foto: STA, vir: MOL)

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n