Aktualno

Pri delu na vrtu vam lahko pomaga Rastko

Rastko je kompost prvega kakovostnega razreda, ki ga v RCERO Ljubljana pridelujemo iz ločeno zbranih bioloških odpadkov in zelenega odreza. Je stoodstotno organsko gnojilo in ne vsebuje kaljivih semen plevela, zato je zelo primeren za presajanje lončnic, pripravo vrtov in zasajanje dreves.

Kompost Rastko je v 50 litrskih vrečkah je naprodaj v Centru ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4 in v Zbirnem centru Barje po ceni 13 evrov za vrečko. Večji porabniki pa lahko kupijo kompost v razsutem stanju (najmanjša količina je ena tona) ali v velikih, tisoč litrskih vrečah ("Big Bag") na lokaciji RCERO Ljubljana po predhodnem dogovoru s Snagino komercialno službo (tel: 01 200 35 25). Kompost za plačilo lahko tudi pripeljemo na dom.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n