Aktualno

Podarili smo računalniško opremo dvajsetim ljubljanskim osnovnim šolam

V JP Voka Snaga smo v letu 2023, skladno s planom nadomestitve računalniške opreme, izvedli nakup ustrezne računalniške opreme. V želji po doprinosu k skupnosti, katere del smo, in uresničevanju načel krožnega gospodarstva smo sprejeli odločitev, da staro računalniško opremo podarimo ljubljanskim osnovnim šolam.

Pri razporeditvi donacij več kot 200 kosov računalniške opreme med 20 prejemnic, nam je bil v pomoč Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje Mestne občine Ljubljana, ki je bližje seznanjen s potrebami osnovnih šol.

Gesta JP Voka Snaga je bila v šolah prejemnicah zelo hvaležno sprejeta. Cenimo številne zahvale in želje, da tudi v prihodnje tovrstne akcije namenimo izobraževalnim ustanovam, katerim je več kot dobrodošla raznovrstna pomoč za bolj kakovostno poučevanje otrok.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n