Aktualno

Po silvestrovanju v Ljubljani Snaga odpeljala 8.800 kg odpadkov

Snaga je s čiščenjem po silvestrovanju v središču Ljubljane začela prvega januarja ob 4. uri zjutraj.
34 delavcev je pobiralo in pometalo predvsem plastične kozarčke, pločevinke, (večinoma razbito) steklovino, plastenke in ostale pometnine.

Zbrali in odpeljali smo 8.800 kg odpadkov, kar je 2.340 kg manj kot lansko leto, najbolj onesnažen pa je bil Kongresni trg.

Letos se je delovnim ekipam pri ponovoletnem čiščenju pridružil tudi novinar Dnevnika. Članek Novoletno čiščenje: Brez Muje se še čevelj ne obuje si lahko preverete tukaj: http://www.dnevnik.si/slovenija/ljubljana/novoletno-ciscenje-brez-muje-se-se-cevelj-ne-obuje-foto#


(Foto: Jaka Gasar)

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n