Aktualno

Novinarska konferenca ob zaključku projekta INCOME

Vabimo vas na novinarsko konferenco ob zaključku projekta INCOME, ki bo v sredo, 27.6.2012, ob 10.30 uri

Ob formalnem zaključku evropskega okoljevarstvenega projekta INCOME, vam bomo predstavili najpomembnejše izsledke, ki prispevajo k varnejši preskrbi s pitno vodo za mesto Ljubljana in so pomembni tudi za Slovenijo ter širše. 

O tem, kaj vse je bilo v okviru projekta narejenega za ohranjanje kakovostnih vodnih virov za prihodnje generacije, učinkovito upravljanje onesnaženih vodonosnikov, odkrivanje in nadzor virov onesnaženja ter ukrepov za izboljšanje stanja, bodo spregovorili:

  • dr. Brigita Jamnik, vodja projekta, JP VODOVOD-KANALIZACIJA d. o. o.,
  • doc. dr. Marko Komac, direktor Geološkega zavoda Slovenije in
  • Alenka Loose, vodja Oddelka za varstvo okolja Mestne uprave Mestne občine Ljubljana.
Datoteke
PDF icon Vabilo na novinarsko konferenco ob zaključku projekta INCOME [pdf | 1,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n