Aktualno

Kako je z novimi zabojniki in novimi urniki v primestnih občinah?

Uporabniki v Dolu pri Ljubljani in Dobrovi ste zabojnike za embalažo že dobili, Snaga pa vam jih bo prvič izpraznila 22. oktobra oz. od takrat naprej.

V Medvodah z razdeljevanjem zabojnikov zaključimo 12. oktobra, prvi odvoz pa bo v zadnjem oktobrskem  tednu (od 29.10. naprej).

Na Škofljici zabojnike dobite med 26. oktobrom in 7. novembrom, prvi odvoz pa pričakujte v drugi polovici novembra (datum še ni znan).

Razdeljevanje zabojnikov na Igu bo potekalo med 18. in 26. oktobrom, Snaga pa vam jih bo prvič izpraznila 5. novembra oz. od takrat naprej.

Tudi v Horjulu bo prvi odvoz embalaže iz novih zabojnikov po 5. novembru, uporabniki pa boste zabojnike dobili med 15. in 17. oktobrom.

Po novem bo pri vas odvoz odpadkov potekal enkrat tedensko na isti dan kot doslej, vendar izmenično glede na vrsto odpadka. Vsako vrsto odpadka (preostanek in embalaža) vam bo Snaga torej odpeljala enkrat na 14 dni, po 1. marcu 2013 pa enkrat na tri tedne.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n