Aktualno

Izšla je druga zloženka projekta INCOME

Projekt INCOME, katerega cilj je ohranitev kakovosti in količin vodnih virov za mesto Ljubljana in ki ga sofinancira evropski finančni mehanizem LIFE+, se približuje zaključni fazi.

Izšla je druga predstavitvena zloženka projekta, ki v uvodu na poljuden način predstavlja razloge, ki so privedli do projektnega predloga. Vzporedno pa zloženka že prinaša informacije o rezultatih projekta in ključnih predlogih, za katere se bomo člani projektne skupine INCOME zavzemali tudi v prihodnje.

Ali veste, koliko kubičnih metrov vode se skriva pod mestom Ljubljana in koliko se je letno načrpa za potrebe javne oskrbe s pitno vodo? Kako globoko segajo vodonosne plasti in kako globoko pod površino se nahaja podzemna voda?

Zloženka prinaša tudi odgovore na ta vprašanja.

Zloženko v tiskani obliki lahko naročite na e-naslovu: voka@vo-ka.si, kjer smo vam na razpolago za vsa morebitna vprašanja.

Datoteke
PDF icon Druga zloženka projekta INCOME [pdf | 2 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n