O družbi.
 
Sistemi kakovosti
Od pridobitve certifikatov dalje sistem stalno razvijamo in nadgrajujemo s ciljem kakovostne in učinkovite oskrbe naših uporabnikov ter poslovanja družbe.
 
 
Predstavitev
Snaga Ljubljana je največje slovensko podjetje za ravnanje z odpadki.
 
 
Vodstvo
Spoznajte naše vodstvo.
 
 
Osebna izkaznica
Osnovni podatki družbe.
 
 
Poslovanje
Letna poročila, poslovni in strateški načrti.
 
 
Novinarsko središče
Informacije za medije.
 
 
Poslanstvo in vizija
Prebivalcem mesta Ljubljana z okolico zagotavljamo čisto pitno vodo in skrbimo za odvajanje in čiščenje odpadne vode.
 
 
Oskrba s pitno vodo
S sodobnim vodovodnim sistemom, skladno z zakonodajo in zadnjimi standardi preskrbe, uporabnikom zagotavljamo čisto pitno vodo.
 
 
Kje smo
Nahajamo se na Vodovodni cesti 90 v Ljubljani, naše enote pa so razpršene širom mesta. Oglejte si lokacije, na katerih obratujemo.
 
 
Kontakti
Trudimo se, da smo vedno dostopni. Naša centralna številka je 01 58 08 100, e-pošta vokasnaga@vokasnaga.si, do ostalih kontaktnih podatkov pa dostopate v tej rubriki.
 
 
Poslovanje Vodovod Kanalizacija do 2018
Kot dober gospodar zagotavljamo varno, nemoteno in racionalno obratovanje sistemov skladno z zakonodajo in pričakovanjem uporabnikov.
 
 
Odvajanje in čiščenje odpadne vode
Kanalizacijski sistem je sestavni del komunalne infrastrukture, s katero skrbimo za zmanjšanje vplivov človeka na okolje, vplivamo na varnost in kakovost bivalnega prostora ter zmanjšujemo tveganje, ki bi lahko ogrozilo zdravje prebivalcev.
 
 
Katalog informacij javnega značaja
Preverite informacije javnega značaja.
 
Družini prijazno podjetje
Smo prejemniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje in smo tako pridruženi že več kot 240 družbeno odgovornim podjetjem in organizacijam.
 
 
Javna naročila
 
 
CČN Ljubljana
S Centralno čistilno napravo Ljubljana očistimo 85 odstotkov vse odpadne vode, ki prihaja iz Ljubljane in okolice. Poizvedite več o njej.
 
 
Zaposlimo
Razpisana delovna mesta.
 
Dnevni podatki o komunalnih sistemih
Objavljamo dnevne podatke o vodovodnem in kanalizacijskem sistemu Ljubljane
 
 
Katalog informacij javnega značaja
Preverite informacije javnega značaja.
 
Javna naročila
Preverite aktualna javna naročila.
 
Strateški načrt
Gospodarjenje z obema komunalnima sistemoma zahteva od nas veliko znanja in izkušenj, o učinkovitosti pa se bodo lahko prepričale tudi prihodnje generacije.
 
 
Mednarodni projekti
Vključeni smo v številne mednarodne projekte.
 
 
Tržne dejavnosti
Kot akreditiran preskusni laboratorij na področju kemičnega preskušanja izvajamo preskušanja, meritve, vzorčenje in izdelujemo poročila za državne organe ter druge naročnike.
 
 
Zgodovina
Oglejte si zgodovino javne oskrbe s pitno vodo vse od rimske Emone dalje.
 
 
Novinarsko središče
Kontaktni podatki za novinarje.
 
 
Kje gradimo?
Preverite naše investicijske projekte.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n