Aktualno

O načinih obveščanja uporabnikov pitne vode 2024

Uporabniki javne službe oskrbe s pitno vodo boste v začetku januarja skupaj z računi za december 2023 prejeli letna obvestila, v katerih vas skladno z določbami Uredbe o pitni vodi (UL RS, št. 61/2023), v nadaljevanju Uredba in z Navodilom o načinih obveščanja (UL RS, št. 109/2023), obveščamo o načinih in rokih obveščanja uporabnikov v posameznih primerih v letu 2024 glede na zahteve Uredbe.

Vabimo vas, da se z vsebino obvestil seznanite. Obvestila so stalno objavljena tudi na strani "Načini obveščanja javnosti".

Predlagamo vam, da se prijavite v sistem obveščanja o motnjah na vodovodnem sistemu preko SMS in e-pošte, če vanj še niste vključeni. Prijavite se tako, da izpolnite obrazec Prijava na obveščanje o motnjah na vodovodnem sistemu.

Datoteke
PDF icon Letno obvestilo uporabnikom 2024 [pdf | 331,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n