Čiščenje zabojnikov

V strošek za ravnanje z odpadki, je všteto tudi eno čiščenje zabojnika za biološke odpadke na leto. Čiščenje zabojnikov za preostale vrste odpadkov (in vsa nadaljnja čiščenja rjavega zabojnika) je treba plačati skladno s cenikom. Cena čiščenja je 27,48 evra brez DDV.

 

Za čiščenje zabojnikov imamo v Voki Snagi tri vozila, s katerimi zabojnik za odpadke najprej izpraznimo, nato pa še operemo. Število dnevno očiščenih zabojnikov se razlikuje in je odvisno predvsem od kraja, kjer zabojnike čistimo, in tega, koliko oddaljen je. Čiščenje zabojnikov je odvisno tudi od temperature. Kadar pozimi temperatura pade pod ledišče, zabojnikov ne moremo čistiti, saj voda zmrzuje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n