Snagine ekipe in vozila

Snaga za odvoz zbramih odpadkov ne uporablja posebnih vozil, zasnovanih za sočasen odvoz različnih vrst odpadkov, pač pa univerzalna vozila. To pomeni, da Snagini zaposleni danes praznijo zabojnike s preostankom odpadkov, naslednji dan pa bodo (morda z istim tovornjakom) prišli po ločeno zbrano embalažo.
V Snagi imamo 63 smetarskih vozil, od tega 13 naših tovornjakov vozi na metan, preostali smetarski tovornjaki imajo dizelske motorje. Ljubljanska Snaga je tudi prvo komunalno podjetje v državi, ki je začelo uporabljati smetarska vozila, ki jih poganja metan.

Vsaka Snagina ekipa pobira različne vrste odpadkov, odpadke iz podzemnih zbiralnic pa prevzemamo z dvema posebnima voziloma.

Poleg tega imamo v Snagi 7 vozil z dvigalom in 4 ekipe, ki skrbijo za odvoz kosovnih odpadkov.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n