Pitna in odpadna voda

Zanimivosti

Drži. Emona, rimska naselbina na območju današnje Ljubljane, je imela urejen vodovod in kanalizacijo, katerih ostanki so vidni še danes. Zavidljivi gradbeni dosežki in ozaveščenost o pomenu higiene za zdravje prebivalcev tistega časa so si zaslužili poklon. Zato smo razvili aplikacijo, ki prikazuje del življenja Emoncev, ki ga povezujemo predvsem z vodo. Kako je voda pritekla do emonskih hiš in kako odtekla ter kje in kako so se Emonci umivali? Odgovor boste našli tu.

Ker se je tudi nam to zgodilo, smo pripravili odgovor, ki ga najdete na naši spletni strani primavoda. Odgovor se nahaja v rubriki "Naravni pojavi".

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n