Laboratorij

Na odlagališču zajemamo tudi padavinske vode, ki ne pridejo v stik z odpadki. Zbiramo jih v treh velikih lagunah, kjer se voda umiri in se posedejo trdni delci. Kakovost te vode sprotno preverjamo v avtomatskih analizatorjih. V lastnem laboratoriju tudi redno pregledujemo in merimo osnovne parametre tako izcednih in odpadnih kot padavinskih in površinskih voda. Vrsta 15 in 35 metrov globokih opazovalnih vrtin zagotavlja nemoteno spremljanje stanja okolja in ustvarjanje strokovne podlage za učinkovito načrtovanje ter nadzor zmanjševanja vplivov odlagališča med njegovim obratovanjem in po njem.

Padavinske vode ločeno zbiramo v lagunah, od koder jih nadzorovano spuščamo v. Curnovec oz. Bezlanov graben.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n