Predstavitev

Predstavitev

Snaga Ljubljana je največje slovensko podjetje za ravnanje z odpadki. Z dovršenim sistemom skrbi za celostno ravnanje z odpadki za skoraj 400 tisoč občank in občanov v Ljubljani ter desetih primestnih občinah in dosega odlične rezultate: Ljubljana ima najvišji delež ločeno zbranih odpadkov med glavnimi mesti Evropske unije. Poleg celostnega ravnanja z odpadki, ki vključuje zbiranje in odvoz odpadkov, obdelavo mešanih komunalnih ter bioloških odpadkov in odlaganja odpadkov, Snaga med drugim ureja in čisti občinske javne površine, ureja zelene površine in otroške igrišča, vzdržuje javne sanitarije ter izvaja dejavnost plakatiranja. Tem storitvam se pridružuje še urejanje krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib ter oblikovanje strokovne skupine za nego in oskrbo mestnega drevja.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n