O družbi

Rekonstrukcija vodovoda po delu Snebrske ceste in cesti Trbeže sočasno z gradnjo kanalizacijskega zbiralnika C0

Predmet javnega naročila Rekonstrukcija vodovoda po delu Snebrske ceste in cesti Trbeže sočasno z gradnjo kanalizacijskega zbiralnika C0
Številka javnega naročila VOKA-124/18
Datum objave 13.11.2018
Rok za oddajo ponudb 26.11.2018 do 10:00 ure
Kontaktna oseba Uroš Pečavet
Elektronska pošta uros.pecaver@jhl.si

 

Datoteke
Datoteka Popis del [xlsx | 108,5 KB] Datoteka Razpisna dokumentacija [docx | 246,3 KB] Datoteka Odgovori na vprašanja št. 1 [docx | 57 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n