O družbi

Nabava on-line analizatorja za TOC/TN v komunalni odpadni vodi

Predmet javnega naročila

Nabava on-line analizatorja za TOC/TN v komunalni odpadni vodi

Številka javnega naročila VOKA 12/18
Datum objave 30.03.2018
Rok za oddajo ponudb 18.04.2018 do 10:00 ure
Kontaktna oseba Miha Jeras
Elektronska pošta miha.jeras@vo-ka.si

Objavljeno 09.04.2018

1. Ali lahko analizator kot metodo razklopa vzorca uporabi razklop s termično oksidacijo pri 1200°C namesto kemične oksidacije z ozonom; ter elektrokemično meritev NOx(TN) namesto fotometrične meritve za NOx (TN)?
Vsi novejši analizatorji uporabljajo razklop s termično oksidacijo pri 1200°C, elektrokemijski princip merjenja NOx(TN) in IR-spektrometrijo za določanje TOC namesto zahtevane metode razklopa in fotometričnih meritev NOx (TN).

Zaradi fizikalno-kemijskih lastnosti surove odpadne vode, ki doteka na CČNL, naročnik opredeljuje tehnologijo opreme, ki ustreza pogojem za določanje TOC/TN, ki so podani v razpisni dokumentaciji.

2. Kaj je mišljeno pod izvedbo in strošek za integracijo analizatorja v nadzorni sistem ABB 800XA, s katerim se upravlja CČNL? Ali je mišljena samo fizična priključitev analizatorja v nadzorni sistem ABB 800XA ali tudi spreminjanje oz. nadgradnja obstoječe programske opreme?
V kolikor je potrebno v ponudbo vključiti strošek spreminjanja oz. nadgradnje obstoječega nadzornega sistema vas prosimo, da nam sporočite kontaktne podatke obstoječega vzdrževalca nadzornega sistema , da bomo lahko v ponudbo vključili strošek celostne izvedbe integracije.

Izvedbo integracije analizatorja v nadzorni sistem ABB 800XA bo naročnik izvedel sam in ni predmet razpisa.

3. Na strani 3 razpisne dokumentacije je navedeno, da je vzorec pogodbe kot priloga 6 sestavni del razpisne dokumentacije in da se s podpisom priloge 3/1 potrdi, da se strinja z vsebino pogodbe. V razpisni dokumentaciji vzorca pogodbe ni in tudi ne v prilogi 6.

Naročnik bo razpisano opremo naročil z naročilnico in ne bo podpisoval posebej pogodbe z dobaviteljem. Posledično je navedba glede vzorca pogodbe v razpisni dokumentaciji brezpredmetna.

4. V razpisni dokumentaciji je naveden rok za dobavo analizatorja, največ 6 tednov od datuma naročila in mora vključevati izvedbo dobave in vseh ostalih storitev zajetih v zahtevah naročnika. Standardni dobavni rok analizatorjev je 10-13 tednov, ali je takšen dobavni rok sprejemljiv za vas?

Zaradi dotrajanosti trenutne opreme za določanje TOC/TN, ki se uporablja na CČNL ter nujnosti pridobitve nove opreme, potrebujemo opremo, ki ustreza nabavnim pogojem, ki so podani v razpisni dokumentaciji.
 

Datoteke
Datoteka voka_12_18_toc.docx [docx | 98,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n