O družbi

Asfaltiranje prekopov zaradi vzdrževanja javnega vodovodnega omrežja JP VOKA SNAGA D.O.O.

Predmet javnega naročila Asfaltiranje prekopov zaradi vzdrževanja javnega vodovodnega omrežja JP VOKA SNAGA D.O.O.
Številka javnega naročila VKS-119/20
Datum objave 24. 7. 2020
Rok za oddajo ponudb 12. 8. 2020 do 10:00 ure
Kontakt tanja.dermastja@jhl.si
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=362221

 

Datoteke
Datoteka Razpisna dokumentacija [docx | 190,5 KB] Datoteka Ponudbeni predračun [xlsx | 22 KB] Datoteka VKS-119/20 - 1. Odgovor [docx | 14,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n