Ali ste vedeli, da…

  1. se je poraba vode v svetu v zadnjih sto letih povečala za več kot šestkrat?
  2. iz odprte pipe na minuto steče do 20 litrov vode?
  3. med tuširanjem porabimo okrog 140 litrov vode?
  4. za kopanje v kadi porabimo dvakrat več vode kot za tuširanje?
  5. iz pipe, iz katere kaplja 1 kapljica na sekundo, dnevno izgubimo do 20 litrov vode?
  6. porabimo več vode, če posodo pomivamo ročno  kot  v pomivalnem stroju?
  7. petina splakovalnikov v stranišču pušča, ne da bi to vedeli?
  8. k varčnemu ravnanju z vodnimi viri prispevamo z razumnim potrošništvom in  izogibanjem nepotrebnim nakupom?
  9. upravljavci vodovodnih sistemov prispevamo k varčevanju z vodo z zmanjševanjem vodnih izgub?

Oglejte si tudi zloženko Ali znam varčevati z vodo?, ki vsebuje zgornjo vsebino in predstavlja nadaljevanje niza informativnih zloženk, s katerimi splošno in strokovno javnost obveščamo o naših aktivnostih, predstavljamo zanimive teme in opozarjamo na okoljevarstveno problematiko.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n