Aktualno

Zbirni center Medvode bo izjemoma odprt tudi na praznično soboto, 2. maja

Od 15. aprila naprej so ponovno odprti zbirni centri (razen zbirnega centra na Povšetovi), pri čemer upoštevamo varnostna navodila Vlade RS. Zaradi sprejetih ukrepov proti širjenju okužbe se je pretok vozil zmanjšal oziroma so se podaljšale čakalne dobe za vstop v zbirni center. V občini Medvode bomo zato izjemoma omogočili oddajanje odpadkov tudi na praznično soboto, 2. maja 2020,  med 8. in 12. uro. Sicer je zbirni center Medvode odprt vsako sredo med 14. in 17. uro ter vsako soboto med 8. in 12 uro. 


Zaradi preprečevanja širjenja okužbe še vedno velja, da morajo obiskovalci nositi zaščitne maske (ali drugo zaščito) ter vzdrževati predpisano varnostno razdaljo. V zbirnem centru velja poseben režim, vstop omogočamo največ trem vozilom hkrati.

 

Promet oziroma vstop v zbirni center usmerjajo varnostniki in ker se pri dovozu v zbirni center občasno pojavljajo zastoji, uporabnike prosimo za strpnost in striktno upoštevanje navodil. Zaradi pričakovane gneče smo spremenili tudi prometni režim na Cesti komandanta Staneta pred zbirnim centrom. Promet poteka enosmerno, dostop do zbirnega centra pa je mogoč iz smeri knjižnice (in ne več iz smeri krožišča pri Donitu).

Vse občane in občanke pozivamo, naj odpadkov, ki ne spadajo v domače zabojnike, ne puščajo na ulicah, poleg zabojnikov ali v naravi in da so spoštljivi do okolja, drugih občanov in komunalnih delavcev.

Več informacij najdete na povezavi Začasni zbirni center za ločeno zbiranje odpadkov Medvode

 
Večkubični zabojniki za odpadke v Začasnem zbirnem centru Medvode. Poleg zabojnikov so označevalne table.
Začasni zbirni center Medvode obratuje ob ponedeljkih, sredah in sobotah. Foto: vir občina Medvode

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n