Aktualno

Zaradi sneženja ponekod zamude pri odvozu odpadkov

Zaradi sneženja, poledenelih in zasneženih cestišč danes ponekod nismo mogli izprazniti vseh zabojnikov. Občane zato prosimo, da svoj neizpraznjeni zabojnik pustijo na prevzemnem mestu. Izpraznili ga bomo takoj, ko bodo vremenske razmere in razmere na cestah to dopuščale.

Vse občane prosimo, da očistite sneg na in ob zabojnikih za odpadke ter našim ekipam tako omogočite dostop do zabojnikov in njihovo praznjenje.

Ker se temperature pozimi spustijo pod ledišče, odpadki v zabojniku lahko zmrznejo – to se najpogosteje zgodi z bioodpadki. Da bodo komunalni delavci tudi v zimskem času lahko nemoteno izpraznili vaš rjav zabojnik, predlagamo, da na dno praznega zabojnika namestite kos kartona, razprto škatlo za jajca ipd., biološke odpadke pa odlagate v biorazgradljivih vrečkah ali zavite v časopisni papir. V rjav zabojnik ne zlivajte tekočin.

Zahvaljujemo se za razumevanje in sodelovanje.

Zasneženi zabojniki za odpadke. Dva sta na štirih kolesih, štirje so dvokolesni. V ozadju drevesno deblo, za njim stoji gospa.
Očistite sneg na in ob zabojnikih za odpadke. Foto: Luka Cjuha (Dnevnik) 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n