Aktualno

Začeli smo z odstranjevanjem peska z javnih cestnih površin

V ponedeljek, 9. marca, so ekipe javnega podjetja Voka Snaga začele s čiščenjem in odstranjevanjem pesek z vseh javnih cestnih površin v Mestni občini Ljubljana.

Pesek prednostno odstranjujemo s kolesarskih stez, pločnikov in cestišč, pri čemer najprej čistimo bolj obremenjene javne površine v središču mesta. Ker je območje, ki ga je treba očistiti, obsežno, občanke ter občane prosimo za razumevanje glede vrstnega reda odstranjevanja peska in morebitnega hrupa, ki ga tovrstno delo povzroča. Predvsem pa prosimo za potrpežljivost voznikov v prometu. Hvala!

Cestni pometač, vozilo s katerim čistimo mestne tlake.
Ekipe so začele z odstranjevanjem peska z javnih cestnih površin. Foto: M. Štefančič

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n