Aktualno

Začasno oviran prehod na delu Jesenkove poti v Tivoliju zaradi izvedbe poskusov v okviru projekta MAURICE

Obveščamo vas, da bo med 20. in 29. septembrom 2023 na območju krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib potekala izvedba infiltracijskih in nalivalnih poskusov s strani Geološkega zavoda Slovenije in JP Voka Snaga, v okviru mednarodnega projekta MAURICE (Interreg CE), ki predstavlja akronim za “Upravljanje mestnih vodnih virov v srednji Evropi ob soočanju s podnebnimi spremembami” znotraj načrtovanja investicijsko-vzdrževalnih del Mestne občine Ljubljana. Izvedba infiltracijskih in nalivalnih poskusov je ključnega pomena za pravilno oceno absorbcijske kapacitete tal, deleža odtoka padavinskih vod in načrtovanje zmanjševanja obremenitev kanalizacijskega sistema.

 

Predvidoma med sredo in petkom, 20.-22. septembra, je lahko začasno oviran prehod na delu Jesenkove poti nad ruševino Bellevue, iz smeri ulice Pod gozdom. Na območju bo v naravnih tleh izveden poskus z infiltrometrom, sledil bo nalivalni poskus v izkopu.

 

Več o projektu lahko preberete na spletni povezavi www.vokasnaga.si/mednarodni-projekti.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n