Aktualno

Začasna ukinitev podzemne zbiralnice na Slovenski cesti

Uporabnike podzemnih zbiralnic obveščamo, da v času prenove Dvoržakove ulice zbiranje odpadkov s podzemno zbiralnico na Slovenski cesti 55c ne bo možno.  

V času prenove, ki bo potekala predvidoma naslednja dva meseca, svoje odpadke (embalažo, steklo, papir, biološke in mešane komunalne odpadke) lahko odlagate v druge podzemne zbiralnice v bližini, npr. na Dvoržakovi 10 in Vošnjakovi 9. V podzemno zbiralnico na Slovenski 55a (ob južni strani objekta Kozolec) lahko odložite embalažo, papir, steklo in mešane komunalne odpadke.

Fotografija je simbolična (avtor: M. Štefančič)

Če potrebujete dodatne informacije, nas lahko pokličete ali nam pišete v Center za podporo in pomoč uporabnikom na telefonsko številko 01 477 96 00 ali e-naslov snagalj@snaga.si.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n