Aktualno

Začasen ukrep dezinfekcije pitne vode od Črnuč do Senožeti

Uporabnike pitne vode centralnega vodovodnega sistema Ljubljana na območju od Črnuč do Senožeti obveščamo, da z dnem 29. 7. 2020 uvajamo preventivno dezinfekcijo pitne vode na njihovem oskrbovalnem območju. V pitni vodi se bo lahko zaznal značilen vonj po kloru.

Ukrep je začasne narave in je uveden preventivno ob vzdrževalnih delih na vodovodnem sistemu.

Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in varno.

Vabimo vas tudi, da se vključite v sistem obveščanja preko SMS in/ali e-pošte. Obrazec za prijavo najdete tukaj.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n