Aktualno

Z marcem v JP Voka Snaga nadgrajujemo sistem prevzemanja gradbenih odpadkov

S 1. marcem 2024 bomo v JP Voka Snaga nadgradili sistem prevzemanja gradbenih odpadkov. Ta bo za meščane Mestne občine Ljubljana in občane primestnih občin, kjer JP Voka Snaga skrbi za odvoz odpadkov, še naprej mogoč brez plačila ob količinski omejitvi, a bo odslej pomembno tudi s katerim vozilom jih bodo pripeljali. Spremembe bodo vplivale predvsem na povzročitelje gradbenih odpadkov iz dejavnosti (samostojni podjetniki in pravne osebe), za katere prevzem v zbirnih centrih ni predviden, a so možnost brezplačne oddaje vseeno koristili. Vse ukrepe izvajamo z namenom dviga kakovosti bivanja za vse prebivalke in prebivalce prestolnice z okolico. 

Datoteke
Datoteka Z marcem v JP Voka Snaga nadgrajujemo sistem prevzemanja gradbenih odpadkov - sporočilo za javnost [docx | 200 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n