Aktualno

Vzdrževalna dela v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib

V ponedeljek, 7. 9., začenjamo z vzdrževalnimi deli na nekaterih bolj poškodovanih delih poti v gozdnem prostoru na širšem območju Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib.

Dela bodo trajala predvidoma dva tedna.

Uporaba vseh gozdnih poti bo v tem času sicer mogoča, vendar otežena.

Obiskovalcem svetujemo, da se v času del zaradi lastne varnosti izogibajo delovišču oziroma upoštevajo opozorila ter navodila izvajalcev del. Priporočamo še, naj ne nosijo slušalk, psi pa morajo biti na povodcu, kot to velja tudi sicer.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n