O družbi

Vzdrževalca ČN in ČP II (m/ž)

Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju? Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima? Potem se nam pridružite, k sodelovanju vabimo:

VZDRŽEVALCA ČN IN ČP II (M/Ž)

na Centralni čistilni napravi, Sektorja kanalizacija.

Delo obsega opravljanje manj zahtevnih del v zvezi s čiščenje in vzdrževanjem objektov in okolice ČN in ČP (bazenov, strojnih naprav) in odvoz trdih odpadkov.

Od vas pričakujemo izpolnjevanje naslednjih pogojev:

  • IV. st. strokovne izobrazbe – strojne ali elektro smeri;
  • najmanj 1 leto delovnih izkušenj;
  • vozniški izpit B kategorije.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas enega (1) leta, zaradi začasno povečanega obsega dela, s polnim delovnim časom.

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 20. 09. 2019 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

s pripisom ''razpis JP VOKA SNAGA d.o.o.''

ali na e-naslov: bostjan.ficko@jhl.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Boštjan Ficko, tel. št. 01 474 08 65.

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti! V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n