Aktualno

Vabljeni na voden obisk mokrišč

V prihajajočem vikendu bomo obeležili Svetovni dan mokrišč, zato vas v nedeljo, 2. 2. 2020, vabimo na voden obisk mokrišč v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib.


- Zbrali se bomo ob 10. uri na velikem lesenem podestu ob Koseškem bajerju. Spoznali bomo Koseški bajer, vodno telo umetnega nastanka, ki je danes pomemben tudi za ohranjanje narave v mestu.

- Sprehodili se bomo do naravnega rezervata Mali Rožnik in naravnega rezervata Mostec. Gre za prehodni barji, ki sta bili zavarovani že leta 1984. Tukajšnja rastišča močvirske in barjanske flore ter prisotnost številnih drugih vrst, tudi redkih in ogroženih, daje tema območjema velik naravovarstveni pomen.

- Dogodek bo trajal predvidoma 2 uri. Priporočljiva je primerna terenska obutev.

Prijave sprejemamo po e-pošti na naslov mateja.nose.marolt@vokasnaga.si ali po telefonu 041-877-899. Za zagotovitev kakovosti vodenega obiska je število prijav omejeno. 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n