Aktualno

Vabilo na interaktivno delavnico »Nenadna onesnaženja podzemne vode in stara bremena – smo pripravljeni na učinkovite rešitve?«

V okviru projekta INCOME, evropskega okoljevarstvenega projekta, ki poteka na vodnih virih mesta Ljubljane in je financiran iz finančnega mehanizma LIFE+, želimo nekatera odprta vprašanja obravnavati skupaj s strokovno in splošno javnostjo.

Vabimo vas na interaktivno delavnico z naslovom »Nenadna onesnaženja podzemne vode in stara bremena – smo pripravljeni na učinkovite rešitve?«, ki bo potekala v četrtek, 17. novembra 2011, v veliki sejni sobi upravne stavbe JP Vodovod-Kanalizacija d.o.o., Vodovodna cesta 90, Ljubljana, od 9.-12.ure.

Na delavnici bomo v interaktivni razpravi skupaj odgovorili na odprta vprašanja, kot so, ali smo dovolj pripravljeni na nenadne okoljske nesreče, ki ogrožajo podzemne vodne vire in kako učinkovito je naše ravnanje po odkritju posledic prikritih okoljskih nesreč v vodnih virih.

V uvodnem delu delavnice bodo svoje izkušnje predstavili:

  • dr. Mitja Janža, Geološki zavod Slovenije, Sistem za podporo ukrepanju pri onesnaženju vodnega vira - primer vodonosnika Ljubljanskega polja,
     
  • Mirjana Fesel, DRAVA Vodnogospodarsko podjetje Ptuj, Ogroženost podzemnih voda zaradi nenadnih onesnaženj na območju Republike Slovenije,
     
  • prof. dr. Christoph Schüth, Technische Universität Darmstadt, Regulatory framework for water management in Germany and case studies (predavanje bo v angleščini).

Pričakujemo udeležbo predstavnikov lokalnih skupnosti in državnih institucij, ki se ukvarjajo z reševanjem okoljskih vprašanj in izvedbo ukrepov v primeru okoljskih nesreč, gasilcev, policije, stroke, okoljskih nevladnih organizacij, upravljavcev vodovodov, dobrodošla pa je tudi splošna javnost.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov voka@vo-ka.si ali na telefon tajništva 01 58 08 364, najkasneje do 11.11.2011. Število mest je omejeno.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo udeležbo. V želji, da bo delavnica uresničila vaša pričakovanja, vas lepo pozdravljamo.

dr. Brigita Jamnik, vodja projekta

Datoteke
PDF icon Vabilo na 5. delavnico [pdf | 3,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n