Aktualno

V Tivoliju so bile zelenice prepolne pločevink, steklenic in embalaže "za s seboj"

Danes zjutraj smo v Tivoliju naleteli na pravo razdejanje. Zelenice so bile prepolne pločevink, plastenk, steklenic, embalaže od hrane za s seboj, cigaretnih ogorkov … Razumemo, da so se druženja zaradi okoliščin in lepega vremena preselila na prosto, ne razumemo pa tega, da so obiskovalci parkov (postali) tako brezbrižni.

Odpadki spadajo v zabojnike in ulične koške – če so ti že polni ali pa če imate večje kose embalaže, prosimo, da odpadke odnesete s seboj. In ne, naši komunalni delavci ne delajo nič manj kot prej. Ravno nasprotno: koške na javnih površinah praznijo enkrat ali večkrat na dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, čistijo redno in pogosteje kot prej, ampak  pogosto ne (z)morejo očistiti tako hitro, kot je vnovič zasmeteno.

Glede na to, koliko ljudi je v parkih, ne moremo preprečiti, da koši na mnogih lokacijah ne bi bili pogosto polni (predstavljajte si, koliko odpadkov proizvede samo ena družinska malica na klopci ali pa eno prijateljsko druženje ob kavi 'za s seboj').

Vse obiskovalce parka prosimo za sodelovanje in za to, da tudi v teh časih ohranite spoštljiv odnos - do someščanov in živali, ki jih takšno vedenje resno ogroža.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n