Aktualno

V okviru projekta Čisto zate se je začela gradnja kanalizacije v Šmartnem in Tacnu

V sklopu velikega okoljskega projekta odvajanja in čiščenja odpadne vode na območju vodonosnika ljubljansko polje (projekt Čisto zate) se je začela gradnja kanalizacije v Šmartnem in Tacnu.

Prve štiri ulice, kjer bo gradnja potekala najprej, so Šmarnogorska pot, Ulica Jožeta Štruklja, Gustinčičeva ulica in Pšatnik.

Sočasno bo Mestna občina Ljubljana na zaradi gradnje kanalizacije prekopanih območjih uredila še potrebno infrastrukturo.

V okviru projekta Čisto zate bo kar 22.500 prebivalcev na novo priključenih na novo zgrajeno kanalizacijsko omrežje, zanje bo zagotovljeno odvajanje in čiščenje odpadnih voda. Hkrati bo za vse prebivalce, ki so in bodo priključeni na Centralno čistilno napravo Ljubljana, zagotovljeno tudi odstranjevanje dušikovih in fosforjevih spojin iz odpadne vode. Na območju Ljubljane se bo stopnja priključenosti na kanalizacijo povečala na 98 %.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n