Aktualno

V Ljubljani januarja in februarja dodatni brezplačni odvoz kosovnih odpadkov

Za Snagine uporabnike je odvoz kosovnih odpadkov je enkrat na leto brezplačen. V Mestni občini Ljubljana ga naročite, ko ga potrebujete, uporabniki v primestnih občinah pa si izberete datum znotraj razpisanega termina.

V času med 1. januarjem in 28. februarjem 2019 pa Ljubljančanom ponujamo možnost dodatnega, prav tako brezplačnega kosovnega odvoza. Odvoz kosovnih odpadkov je treba predhodno naročiti, in sicer prek posebne naročilnice, ki jo v elektronski (ali pdf) obliki najdete tukaj in tukaj.
Ko bomo v Snagi prejeli vašo naročilnico, vas bomo poklicali, da se dogovorimo za datum odvoza. Pri tem je pomembno, da kosovne odpadke za odvoz pripravite dan prej, in sicer po 20. uri, ali pa zjutraj na dan odvoza.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n