Aktualno

Ureditev razmer pri oskrbi s pitno vodo na območju Bežigrada

Uporabnike pitne vode na območju Bežigrada, severno od Severne obvoznice do Ježice ter Stožic ter naselij Kleče in Savlje obveščamo, da smo razmere na vodovodnem sistemu po tehnični okvari, ki se je zgodila včeraj, 26. 3. 2020, že v pozno popoldanskih urah sanirali.

Omejitve uporabe pitne vode ni. Oskrba poteka nemoteno in varno.

Uporabnike zaprošamo, da interno vodovodno napeljavo pred uporabo intenzivno sperejo. Pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oz. mrežice).

Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, kar povzročate s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. Izpiranje naj traja najmanj 15 minut.

Uporabnike, ki so vključeni na sistem e-obveščanja, bomo o normalizaciji razmer ali kakršnihkoli spremembah obvestili.

V sistem obveščanja prek SMS in e-pošte se lahko vključite z izpolnitvijo obrazca Prijava na obveščanje o motnjah na vodovodnem sistemu.

Prosimo za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n