Aktualno

Ukrep prekuhavanja vode v naselju Belo v občini Medvode

Uporabnike vodovodnega sistema Belo v občini Medvode obveščamo, da voda zaradi deževja nima lastnosti pitne vode. Z dnem 2o. 2. 2o22 se zato uvaja ukrep prekuhavanja pitne vode. Ukrep velja do nadaljnjega. 

Če je voda motna, jo pred prekuhavanjem zbistrite z usedanjem in nato filtrirajte. Voda naj nato vre tri minuteVodo hranimo v hladilniku. Za pitje in pripravo hrane jo uporabljamo 24 ur, izjemoma 48 ur.

Navodila NIJZ ob ukrepu prekuhavanja vode se nahajajo tukaj.

Na sistemu potekajo ukrepi čiščenja in dezinfekcije vode. O prekinitvi ukrepa prekuhavanja bomo uporabnike obvestili na tem spletnem mestu, preko sistema obveščanja in na Radiu Prvi in Val 2o2.

Za nevšečnosti se opravičujemo.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n