O družbi

Študentsko delo: INFORMATOR NA PRIREDITVAH (M/Ž)

Iščete dinamično delo v prijetnem vzdušju?
Potem se nam pridružite, saj k sodelovanju vabimo:

INFORMATORJE / INFORMATORKE NA PRIREDITVAH

Iščemo odgovorne in komunikativne študente in študentke s pozitivnim pristopom za delo, ki obsega ravnanje z odpadki na prireditvah, kot sta Odprta kuhna in Pivo & Burger fest. Informator na prireditvi:

  • komunicira z obiskovalci o pravilnem ločevanju odpadkov na eko točkah,
  • sodeluje pri prevzemu odpadkov iz stojnic,
  • po prireditvi zbere ločeno zbrane odpadke v vrečkah na začasno zbirno mesto, zloži in pripravi opremo za prevzem
  • pomaga naložiti opremo in odpadke z vrečkami za odvoz.

Delo na Odprti kuhni bo potekalo vsak petek od 4. junija do 31. oktobra, ostale, občasne prireditve pa večinoma od petka do nedelje. Urna postavka je 6,00 EUR bruto. 

Od tebe pričakujemo komunikativnost, zanesljivost, iznajdljivost, fleksibilnost in znanje angleškega jezika.

Če si zainteresiran/zainteresirana nam pošlji kratko predstavitev in CV na e-naslov: tanja.ulcar@vokasnaga.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Tanja Ulčar, tel. št. 01 5808 242.

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti!
V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n