O družbi

Strokovnega delavca za pogon in vzdrževanje (m/ž)

Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju? Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima? Potem se nam pridružite, k sodelovanju vabimo:

STROKOVNEGA DELAVCA ZA POGON IN VZDRŽEVANJE II. (M/Ž)

v Službi za energetiko, Sektorja za obdelavo odpadkov.

Delo obsega nadzor delovanja in optimiranje ter vzdrževanje odplinjevalnega sistema na Odlagalnih poljih na Odlagališča nenevarnih odpadkov Barje,v skladu z navodili za zagon, upravljanje in vzdrževanje ter drugimi

navodili proizvajalcev naprav, opravljanje meritev na odplinjevalnih sistemih (podtlak, nadtlak, vsebnost metana, kisika, hitrosti plina, nivojev zapornih tekočin v kondenčnih loncih), zagotavljanje varnega obratovanja plinske mreže na odlagalnih poljih, avtosejmu in golf igrišču na Stari deponiji, zagotavljanje varnega obratovanja centralnega črpališča odlagališčnega plina s pripadajočimi napravami in opremo skladno z navodili za obratovanje in vzdrževanje,…

Od vas pričakujemo izpolnjevanje naslednjih pogojev:

  • V. ali VI. (podraven 6/1) stopnja zahtevnosti – elektro smeri,
  • 3 leta delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih,
  • znanje angleškega ali nemškega jezika,
  • usposobljenost za delo z računalnikom,
  • vozniški izpit B kategorije,
  • opravljen tečaj iz protieksplozijske zaščite (kandidat ga lahko opravi tudi naknadno),
  • zaželen tečaj za stikalničarja v industriji,
  • zaželeno poznavanje tehnologij in procesov v energetiki.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju dveh (2) mesecev, s polnim delovnim časom.

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 20. 09. 2019 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

 s pripisom ''razpis JP VOKA SNAGA d.o.o.''

ali na e-naslov: tanja.ulcar@jhl.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Tanja Ulčar, tel. št. 01 474 08 61.

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti! V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n