Aktualno

Snagine kante v parkih in na tržnicah v Ljubljani opozarjajo na zavrženo hrano

Snaga tudi poleti, v času piknikov in obilja sadja ter zelenjave,  opozarja na problematiko zavržene hrane. V ljubljanskih parkih in na tržnicah lahko srečate njene zabojnike oziroma kante, ki s transparenti opozarjajo na naš (napačen) odnos do hrane, Snagini zaposleni pa k bolj odgovornemu in spoštljivemu ravnanju s hrano občane spodbujajo tudi z brezplačnimi  posodicami za shranjevanje živil.

Datoteke
PDF icon Snaga v parkih in na tržnicah v Ljubljani opozarja na zavrženo hrano [pdf | 206,5 KB]
Datoteka Urnik Snaginih dogodkov v parkih in na tržnicah - poletje 2015 [docx | 17 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n