Aktualno

Še naprej krepimo aktivnosti kot Družini prijazno podjetje

Na slavnostni podelitvi certifikatov Družini prijazno podjetje, ki je potekala na Gospodarski zbornici Slovenije, v organizaciji Ekvilib Instituta ter pod pokroviteljstvom Ministrstva za delo, družino in enake možnosti smo v sredo, 15. maja 2024, prejeli posebno zahvalo ob ponovnem podaljšanju polnega certifikata Družini prijazno podjetje, s katerim nadaljujemo novo triletno obdobje. Za to pot smo se odločili že pred dvanajstimi leti, da bi svojim sodelavkam in sodelavcem izboljšali možnost usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.

V podjetju bomo še naprej skrbeli za vestno izvajanje vseh 18 sprejetih ukrepov DPP v podjetju, kakšnega pa bomo morda prevetrili in posodobili v skladu z izraženimi potrebami zaposlenih.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n