Aktualno

S kolesom iz parka v park

Če radi kolesarite, se nam lahko v soboto, 25. maja 2024, pridružite na brezplačnem vodenem kolesarskem izletu, ki nas bo popeljal na raziskovanje lepot Krajinskega parka Ljubljansko barje in Krajinskega parka Tivoli Rožnik in Šišenski hrib. Izlet poteka v sklopu tedna naravnih parkov Slovenije. Število udeležencev je omejeno.

Pot bomo začeli ob 9. uri pred Čolnarno v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib. V kratki predstavi bomo spoznali naravovarstveni namen te zelene oaze sredi mesta in ukrepe za ohranjanje tega območja. Nato se bomo s kolesom podali na 3,5 km dolgo pot do Mestnega parka Rakova jelša – vstopne točke v Krajinski park Ljubljansko barje. Ogledali si bomo razstavo s predstavitvijo štirih krajinskih parkov v Mestni občini Ljubljana, po ogledu razstave pa sledi kolesarjenje po 3 km krožni Poit med jelšami. Kolesarski izlet bomo zaključili na vstopni točki na Rakovi jelši.

Obvezna oprema: lastno kolo, čelada je nujna za udeležence do 18. leta, priporočamo pa jo tudi odraslim, voda in po potrebi tudi malica iz nahrbtnika.

Vodenje je brezplačno, zaradi omejenega števila mest, pa so obvezne prijave na vodenja@ljubljanskobarje.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n