Aktualno

Primavoda prejela dvoje nagrad Netko 2012

Na Gospodarski zbornici Slovenije so bili včeraj podeljeni slovenski spletni Oskarji - nagrade Netko 2012.

Primavoda, spletno mesto, ki je nastalo v sodelovanju JP VODOVOD-KANALIZACIJA z agencijo ENKI, je zmagovalec kar v dveh kategorijah: spletne storitve in najbolj prijazna spletna vsebina za otroke.

Primavoda na enem mestu združuje splošne informacije o vodi in tudi tiste, ki so posebej pomembne za mesto Ljubljana, ter vključuje aplikacije, ki poudarijo najzanimivejša dejstva o vodi, istočasno pa zahtevajo od obiskovalca, da ob ogledu vsebin aktivno sodeluje.

Primavoda ima svojo Primapot, ki uporabnika popelje skozi izbor tistih vsebin o vodi, ki jih ne smemo spregledati, saj naše znanje poglobijo ali pa nas pripeljejo do točke, ko se zamislimo nad našim ravnanjem z vodo. V nekaterih delih poti lahko uporabnik tudi aktivno sodeluje in preveri svoje védenje ter k sodelovanju preko družbenih omrežij povabi tudi svoje prijatelje.

Primavoda preko interaktivnih aplikacij obiskovalce seznani s pojmom virtualne vode in omogoča, da z ocenjevanjem lastnih navad odkrijemo, kakšni porabniki smo in kako lahko spremenimo navade. Preko igrive aplikacije Primavoda omogoča izobraževanje o tem, koliko vode se skriva v izdelkih. Primavoda tudi izobražuje, kako ravnati v primeru težav z vodo, mladostnikom za ponuja tudi vsebine in slikovna gradiva za potrebe učnega procesa.

Primavoda je namenjena mlajši populaciji, a prav gotovo bodo odgovore na mnoga vprašanja o vodi našli tudi odrasli.

Ste se že potopili v Primavodo? Vabljeni na www.primavoda.si.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n