Aktualno

Prijava v sistem obveščanja o motnjah na vodovodnih sistemih ponovno deluje

Uporabnike obveščamo, da je prijava v sistem obveščanja o motnjah na vodovodnih sistemih ponovno mogoča. 

Vabimo vas, da se prijavite v sistem obveščanja o motnjah na vodovodnem omrežju, in sicer tako, da izpolnite spletni obrazec na povezavi www.vokasnaga.si/voka-elista-prijava. Obvezna podatka za prijavo na obveščanje sta naslov vaše e-pošte in številka odjemnega mesta. Slednjo najdete na računu za ravnanje s pitno in odpadno vodo, sestavljena pa je iz dveh številk, ki sta ločeni z znakom »/«. Uporabniki večstanovanjskih objektov lahko informacijo o številki odjemnega mesta pridobite pri upravniku vašega objekta, če vam račun ni dostopen drugače. Za obveščanje v primeru izrednih dogodkov na vodovodnem sistemu se na eno odjemno mesto lahko prijavi več oseb.

24 ur pred načrtovanimi vzdrževalnimi deli oziroma takoj, ko je to mogoče v primeru nepredvidljivih vzdrževalnih del oziroma v primeru prekinitve ali omejitve zaradi višje sile, vas bomo o predvidenem času in trajanju prekinitve ali omejitve oskrbe s pitno vodo obvestili na spletni strani www.vokasnaga.si/motnje-na-sistemu ter SMS sporočilom in/ali z e-pošto, če ste prijavljeni v sistem obveščanja.

Za morebitna vprašanja lahko pokličete na telefonsko številko 080 8652 oziroma 01 58 08 100 ali pa nam pišete na naslov vokasnaga@vokasnaga.si.

Za neprijetnosti se opravičujemo.

Hvala za razumevanje,

JP VOKA SNAGA

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n