Aktualno

Prevzem odrabljenih ogrevalnih oblačil po zaključku Ljubljanskega maratona

Na območju starta Ljubljanskega maratona smo namestili namenske zabojnike za odrabljena ogrevalna oblačila, ki smo jih označili s številkami. Oblačila v zabojnik odložite na lastno odgovornost. Po teku jih lahko poiščete v označenem zabojniku na mestu, kjer ste jih odložili, po zaključku prireditve pa lahko oblačila prevzamete na Povšetovi ulici 6 v Ljubljani, in sicer v torek in sredo, 24. in 25. oktobra, med 10. in 12. uro.  Za prevzem se zglasite pri vratarju. Zapomnite si številko zabojnika, kamor ste odložili oblačila, za hitrejše iskanje. Oblačila, ki jih ne boste prevzeli v tem času, bomo predali v nadaljnjo predelavo ali ponovno uporabo.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n