Aktualno

Preventivni ukrep kloriranja pitne vode od Črnuč do Vidma in v Tomačevem, 27. 10. 2023

Uporabnike pitne vode centralnega vodovodnega sistema Ljubljana na območju od Črnuč do Vidma v občini Dol pri Ljubljani ter v Tomačevem obveščamo, da z dnem 27. 10. 2023 ponovno uvajamo preventivno dezinfekcijo pitne vode na njihovem oskrbovalnem območju. V pitni vodi se bo lahko zaznal značilen vonj po kloru, ki bo v večji meri prisoten tudi na območju od Vidma do Senožeti, kamor sicer v pretežnem času že doteka klorirana voda iz drugega vodnega vira.

Ukrep je začasne narave in je uveden preventivno zaradi obilice padavin in dviga gladine reke Save.

Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in varno. Prekuhavanje ni potrebno.

Vabimo vas tudi, da se vključite v sistem obveščanja preko SMS in/ali e-pošte. To storite tako, da izpolnite obrazec Prijava na obveščanje o motnjah na vodovodnem sistemu.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n