Aktualno

Preventivna dezinfekcija na območju Sadinje vasi

Uporabnike pitne vode na območju Sadinje vasi od križišča Ceste II. grupe odredov in Sostrske ceste do ulice V Karlovce obveščamo, da 2. 8. 2023 izvajamo preventivno dezifekcijo vodovodnega omrežja na tem območju, zato bo v pitni vodi lahko zaznan vonj po kloru.

Ukrep je prehodnega značaja.

V primeru neprijetnega vonja, ki je posledica uporabe klorovih pripravkov, kjer doslej še niso bili uporabljeni, svetujemo spiranje interne vodovodne napeljave:

  • Pred spiranjem odstranite nastavke na pipah (mrežice ali usmerjevalnike vode). Očistite jih ali po potrebi zamenjajte.  
  • Pipo (mešalno armaturo, mešalno baterijo) postavite v skrajni položaj, v katerem teče izključno hladna voda.
  • Pipo spirajte intenzivno vsaj toliko časa, da se voda izmenja. Postopek lahko traja več minut, tudi 15 minut.  

Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in varno.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n