Aktualno

Preklic ukrepa prekuhavanja pitne vode v naselju Belo, uvedenega 20. 2. 2022

Uporabnike vodovodnega sistema Belo v naselju Belo v občini Medvode obveščamo, da z dnem 25. 2. 2022 preklicujemo ukrep prekuhavanja pitne vode, ki je bil uveden 20. 2. 2022. Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in varno.

Priporočamo, da po prekinitvi oskrbe pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene:

- opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave in
- pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oz. mrežice).

Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, kar povzročate s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. Izpiranje naj poteka več minut. Čas spiranja je odvisen tudi od razmer v interni vodovodni napeljavi, zato učinke spiranja spremljajte in čas spiranja prilagodite ugotovitvam.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n