Aktualno

Prekinitev kloriranja pitne vode v vodovodnem sistemu Medvode, uvedenega 4. 8. 23

Uporabnike pitne vode vodovodnega sistema Medvode obveščamo, da z dnem 18. 8. 2023 prekinjamo ukrep dezinfekcije vodovodnega sistema, ki je bil 4. 8. 2023 uveden preventivno zaradi poplav.

Delovanje vodovodnega sistema Medvode zaradi poplav ni bilo ogroženo.

Pitna voda je skladna z določbami zakonodaje (Uredba o pitni vodi, Ur. l. RS, št. 61/2023).

Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in še naprej varno. 

 

Datoteke
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode za vodovodni sistem Medvode z dne 9. 8. 2023 [pdf | 1,2 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n