Aktualno

Prekinitev kloriranja pitne vode na območju od Črnuč do Vidma in v Tomačevem, uvedenega 4. 8. 23

Uporabnike pitne vode na območju od Črnuč do Vidma in v Tomačevem obveščamo, da z dnem 7. 9. 2023 prekinjamo ukrep dezinfekcije vodovodnega sistema, ki je bil v vodarni Jarški prod 4. 8. 2023 uveden preventivno zaradi poplav.

Na območju od Vidma do Senožeti se zaradi okvare omrežja pod mostom čez Kamniško Bistrico nemotena oskrba zagotavlja s pomočjo rezervnega vodnega vira v Dolskem, kjer pa bo dezifekcija pitne vode še v uporabi vse do sanacije primarnega vodovodnega omrežja.

Pitna voda je skladna z določbami zakonodaje (Uredba o pitni vodi, Ur. l. RS, št. 61/2023).

Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in še naprej varno. 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n